Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Kompānija Avotiņi, SIA, Celtniecības materiāli, metāla jumti, logi, armatūra, metālizstrādājumi Ventspilī

Fabrikas 8, Ventspils LV-3601
vairumtirdzniecība, būvmateriāli, celtniecības materiāli, celtniecības pakalpojumi, apdares materiāli, plēves, celtniecības plēves jumtiem un sienām.

Kompānija Parnas Pro, SIA, Ventspils filiāle

Dzintaru 66, Ventspils, LV-3602
Celtniecības un remonta darbi

Kvinta BCL, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Labiekārtošana, apzaļumošana, bruģēšana, ceļu būve, zemes darbi , bruģa klāšana, tehnikas noma, būvtehnikas

MGD būve, SIA

Maija 26, Piltene, Ventspils nov., LV-3620
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
, celtniecības , un remonta darbi , celtniecības uzņēmums, dzīvokļa remonts, cik maksā, dzīvokļa remonts, Kurzeme, Vidzeme, Latgale, Celtniecības un remonta darbi   visā Latvija.
  • 1 Celtniecības un remonta darbi

Marpet, SIA

Jēkaba 10, Ventspils LV-3601
, zemes līdzināšanas darbi , ūdensapgāde un kanalizācija, labiekārtošana un apzaļumošana, ceļa būve, ceļu, , laba cena, celtniecība un remontdarbi, Celtniecības tehnika un iekārtas, noma, Rakšanas darbu pakalpojumi

Metserviss, SIA

Elektriķu 10, Ventspils, LV-3601
Celtniecības , būvju metāla konstrukcijas. Auto un traktoru tehnikas mezglu un detaļu remonts., Atslēdznieku darbi . TIG, MAG metināšana. Sijas un siju konstrukcijas. Kolonnas. Kopnes.

Omikron, SIA

"Oļeksiki" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621

PILSBŪVE, SIA

Kuldīgas 9, Ventspils, LV-3601
Sabiedrisko, rūpniecisko, civilo ēku un inženierbūvju būvdarbu veikšana, vadīšana., Restaurācijas darbi . Renovācijas darbi . Restaurēšana. Renovēšana.

Profcentrs, SIA

Ventspils 63a, Rīga, LV-1046
Būvmateriālu tirdzniecība, būvkonstrukciju tirdzniecība, ēku siltināšana, krāsas, līmes, hermētiķi, celtniecības , špakteļtepes, krāsas fasādēm, fasāžu, krāsas sienu, griestu krāsošanai, krāsas metālam, krāsa metālam, un

Profline, SIA, Filiāle

Durbes 36, Ventspils, LV-3601
iekārtu tirdzniecība, darba aizsardzības līdzekļu tirdzniecība, celtniecības instrumentu un iekārtu, Dārza tehnika un inventārs. Instrumentu un darbarīku tirdzniecība.
Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.