Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Skandi projekts, SIA

Anniņmuižas bulvāris 41-154, Rīga, LV-1067
Celtniecības un remonta darbi

Gāzes LV, SIA

Anniņmuižas bulvāris 40f, Rīga, LV-1069

Koro būve, SIA

Skandu 10, Rīga LV-1067
Būvprojektu vadība, Monolītās un saliekamās dzelzsbetona konstrukcijas, betona grīdas, ceļi un laukumi, , grīdu un kāpņu pārklājumi, energobūvniecība, tehnikas noma, Koro būve.

IL 55, SIA, Dārza, celtniecības instrumentu, tehnikas, sūkņu serviss, rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Kurzemes prospekts 3c, Rīga, LV-1067
Elektroinstrumentu un darbarīku labošana serviss., Celtniecības mašīnas.

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Kanalizācija, stāvvadu un kanalizācijas cauruļu montāža, pārnešana, aizbērumu, aizdambējuma likvidēšana, Santehnikas pakalpojumi, santehnikas darbi , santehniķa izsaukums, Remonts: Dušas kabīņu, ūdens maisītāju

DEPO Mājai Dārzam Remontam, veikals - noliktava

Kurzemes prospekts 3b, Rīga LV-1067
Būvmateriāli, apdares materiāli, dārza preces, dārza tehnika un inventārs, sēklas, stādi, zoopreces,, instrumenti, traktori, motorzāģi, zāles pļāvēji, žogi, sētas, bruģis, dārza lampas, telpaugi, puķes un

Transbūvprojekts-M, SIA

Kurzemes prospekts 20-21, Rīga, LV-1067
Celtniecības un remonta darbi . Dzelzceļa un pievadceļa., Dzelzceļu projektēšana un būvniecība, rekonstrukcija. Kapitālā remonta darbu veikšana un vadīšana.

MS Real, SIA

Zārdu 2b, Rīga, LV-1083
Automātikas uzstādīšana un nomaiņa, katlu māju apkalpošana, remonta darbu veikšana., Profesionālu automātisko laistīšanas sistēmu projektēšanu un ierīkošana. Santehnikas darbi .

Eirodurvis, SIA

Kurzemes prospekts 3g, Rīga LV-1067
Avārijas dienesti
Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.