Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80

Matters MS, SIA

Matīsa 76, Rīga, LV-1009
Celtniecības un remonta darbi

Mercell Latvia, SIA

Dzirnavu 37, Rīga, LV-1010
Publiskie celtniecības darbu konkursi un privāto uzņēmumu iepirkumi. iepirkumu vai cenu aptaujas būvniecības, Publiskie celtniecības darbu konkursi un privāto uzņēmumu iepirkumi. iepirkumu vai cenu aptaujas.

Novinvest, SIA

Baznīcas 26a, Rīga, LV-1010

Oļegs Smirnovs, IDV

Tērbatas 88, Rīga LV-1001
Celtniecība, celtniecības darbi , remonts, dzīvokļu remonts, remonta darbi , siltināšanas darbi , ēku siltināšana, , krāsošana, grīdu ieklāšana, grīdu remonts, santehnikas darbi , ūdensapgāde un kanalizācija, demontāža

Projektu vadība S, SIA

Pārolaine, Pļavu 12, Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127

Pārklājums, SIA, LDE LINING

Krasta 103, Rīga LV-1019
Pakalpojumi: ✓ Hidroizolācija ✓ Grīdu pārklājumi ✓ Graco industriālās iekārtas ✓ Siltumizolācijas materiāli Apraksts:

SIA ''Pārklājums'' jau vairāk nekā 10 gadus ir Latvijas tirgū un nodarbojas ar poliuretāna, hidroizolācijas membrānu un pārklājumu tirdzniecību, materiālu uzklāšanu un poliuretāna, akrila, epoksīda grīdas pārklājumu materiālu piegādi, kā arī minēto materiālu ieklāšanu. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Uzņēmumā strādā pieredzējuši speciālisti ar pieredzi Graco, Airblast, Contracor, Donaldson, OSU Hessler iekārtu servisā, to apkalpošanā un tirdzniecībā. Izmantojam augstas kvalitātes hidroizolācijas un siltumizolācijas materiālus. Sniegsim Jums kvalificētu apmācību vai padomu darbam ar augstspiediena krāsošanas iekārtām vai padomu, kā novērst tekošu balkonu, ūdeni pagrabā vai grīdu, kas rada putekļus.

Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.