Celtniecība un remonts

Drukāt
Banner 1050x80
1

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

Safe House, SIA

Brīvības 183, Rīga, LV-1012
Celtniecības un remonta darbi

Silmaču UB, SIA

Silmaču 1-7, Rīga LV-1012

Smart Eco Tiny, SIA

Hospitāļu 31-11, Rīga, LV-1013
Mobilās mājas, Mobilās mājas Tiny house, mīluļu mājas, mīluļu mājiņas, ekoloģiskas un pašpietiekamas

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

WP, SIA

Ēveles 12 k.2, Rīga LV-1013

Yagi Development, SIA

K.Valdemāra 100, Rīga LV-1013
Pakalpojumi:: ✓ Jumta remonts, ✓ kapitālais remonts, ✓ komerciālā nekustamā īpašuma remonts, ✓ rūpniecisko grīdu remonts, ✓ stāvvietu remonts, ✓ mazstāvu būvniecība, ✓ projektēšana un dizains, ✓ iekārtu montāža. Par uzņēmumu:

SIA "YAGI Development" ir komerciālo un dzīvojamo nekustamo īpašumu objektu projektēšanas un būvniecības ģenerāluzņēmējs. Mūsu uzņēmums ir uzticams un profesionāls partneris būvniecības, inženiertehnisko un hidroizolācijas pakalpojumu tirgū Latvijā, Lietuvā un Igaunijā.

Sarakstā pieejami civilās un rūpnieciskās celtniecības pakalpojumu sniedzēji, kuri piedāvā veikt projektēšanas, dokumentu saskaņošanas, būvlaukuma sagatavošanas, celtniecības, siltināšanas, apdares un remonta darbus gan pēc individuālā, gan - organizācijas pasūtījuma.